sâmbătă, 20 decembrie 2008

Pyrogén(er)ation reloaded

îmi aduc aminte de ziua în care te-ai aruncat pe trotuarul străveziu...aici unghia mângâie frunzele căzute cu un an înainte...eu îmbrăţişez ca un nebun fiecare copac, fiecare petală. pahare da hârtie se rasturnau de pe mesele teraselor mai mult sau mai puţin toropite de o caldură imaginară...la urma urmei ce conţine o cola? dioxid de carbon...colorant caramel...cofeină...zahăr...

(a se consuma de preferinţă înainte de...vezi pe verso...da, ce te uiţi aşa? uită-te pe verso, da...întoarce foaia...întoarce dracu odată foaia!)

VERSO. BEST BEFORE: TZEAPĂ...!!!

80% din jumătate de litru de bere sunt bule iluzionate...de mişcări mandibulare sacadate...şi instrumente muzical imposibile. La fest lumea vrea să tacă dar nu poate...din cauza unor proteine rebele...gaz metan lichefiat din cauza loţiunii de bronzat muşte.
mă trezesc cu susi de mână, prin unirii, gluga galbenă era asemeni unui prezervativ supradimensionat...a da, fac pe această cale un anunţ (publicitar) : fac schimb de prezervative...folosite evident!!! Din cauza pavajului cubiform şi a culorii cenuşi îmi venea să vomez...lălăială...brichete susţinute de mâini şi muşchi scapulobrahiali...ţigări învineţite de buze ruginite şi curve parfumate în exces = eu. Felinare iritate de umbre marginale şi bucăţi de paşi. nori afectaţi de statura unui poliţist homosexual, nu de alta dar de aia am luat-o pe susi de mână...palatul baroc făcea glume expirate pe seama furnicilor care urcau pe el...o tablă de şah pe care păşim franţuzesc...motoare accelerate de intenţii sexuale vagi...şi astfel se face patru dimineaţă...half naked...şi jesus a fost half naked...asta m-ar face pe mine half gossip...!
taxiuri murdare de sângele violat...de boli temporomandibulare şi emigranţi asiatici...de faruri incerte şi gâturi defecte...şi câinii uzi se freacă de colţurile clădirilor...feliază o doamnă într-un non-stop bucaţi din carnea îngerilor crescuţi pentru (prost)ituţie. Îngerii pot fi regulaţi o singură dată...după care se duc în abatoare specializate car au aparate de smuls pene...se tranşează şi se expun spre vânzare îm vitrinele frigiderelor sentimentale...se vinde relativ ieftin

Niciun comentariu: