sâmbătă, 22 august 2009

MY (fallen) VIOLET-grim S3X AcId

m-am ascuns asemeni unui derbedeu în buzunarul sacoului tău captuşit cu cele mai bune intenţii posibile de către o croitoreasă dementă. Îmi place să mă cuibaresc lângă tine respirand din parfumul, de care mi-e asa de dor - de venele tale pronunţate, de cutele epidermei catifelate…poate excesiv de catifelate.
Depărtare de cuvinte seci, aşezate pe o bucată de : NEÎNŢELES.
Departe de fluidele corpului tau – adonis de ceară parfumată ce arde şi se topeşte plăcut de lent.
Departe de cuvinte monosilabice sau iluzii acvatice. Departe de aluzii de cele mai multe ori erotice…asemeni cerului penetrat de lumina opulentă a lunii. Sunt desenat de catre un creator a cărui mâinii nu prea dibace tremură la latenţa curbelor anatomic incorect desenate. Sunt construit de linii nervoase şi nu foatre sigure, asta înseamnă că sunt şubred. Sunt cabană de lemn semi putrezit de ploile acide cauzate de un cernobâl sentimental.
Lustmorg and wargasm. Etichete xxl pentru cutii arhaic construite de un tată holografic, de coduri de bare magice şi rafturi cu prăjituri, cuprinse de febra culorilor reci, se îneacă un peşte în salinitatea lacrimilor unui cocoş, pustiit de libertate un deţinut rupe din mine pentru tine, o ciocolată cu bucăţi de morfină. Să drogăm soarele cu datură. Şi să încetăm a bea ceai negru cu lapte.
Reţetă de fabricat suflete la comandă. Se caută o galerie întunecată în care se aşează 12 mese rotunde, de preferinţă din lemn de trangafir. Pe fiecare masă este necesar a se aşeza câte un trup de femeie unipară, lângă care se pune zaţ de cafea spălat o lună de zile în apele subterane. Persoane obscure susţin că văd ceea ce alţii pot doar atinge, cunosc un copil care vinde la colţul din piaţa osândei, la intersecţia străzilor Macină şi Dezordine, vis-a-vis de brutăria în care nu se mai fac demult colaci cu lămâie. Aici copilul îşi vinde în fiecare zi ipostazele de a păşii agale unor bătrâni care se desprind de carucioarele din metal lucios cu inserţi ieftine şi imitaţie de piele. Efectul nu durează o veşnicie, de aceia bătrînii se întorc regulat să cumpere bucăţi dintr-o tinereţe trecută. Undeva mai sus cerul, desprins parcă din basmele lalelelor bătute, desenează cu polen cimentul curat – de agenţi de salubritate şi paramedici simpatici.

Niciun comentariu: